zelfvertrouwen voor sporters

Zelfvertrouwen voor sporters: als een speler technisch, tactisch en fysiek sterk is, maar geen zelfvertrouwen heeft zal hij nooit optimaal kunnen presteren en de top kunnen bereiken.

 • E-book
 • €5,95

  Zelfvertrouwen voor sporters

  Het hebben van een groot zelfvertrouwen is essentieel om te kunnen presteren.

  In dit e-book voor spelers en trainers/coaches bespreek ik een aantal eenvoudige technieken om het zelfvertrouwen te vergroten. Daarvoor geef ik eerst in jip-en-janneketaal achtergrondinformatie over het brein. Ik leg je uit hoe je gedachten werken. En dus ook de gedachten werken die veroorzaken dat je te weinig zelfvertrouwen hebt. Maar daar kun je iets aan veranderen!

  Voor spelers

  Om je top te bereiken heb je zelfvertrouwen nodig. Maar gebrek aan zelfvertrouwen kun je veranderen. Dat doe je door je manier van denken te veranderen. En dat werkt net zo als een gewoonte veranderen. Je kunt het oefenen en je kunt het leren. Er is niets dat je in de weg staat en ik geloof in jou!

  Voor trainers en coaches

  De technieken in het e-book zijn er op toegespitst om het zelfvertrouwen van de spelers te vergroten waardoor ze in staat zijn om betere resultaten te behalen.

  Zelfvertrouwen voor sporters

  De technieken in het e-book zijn er op toegespitst om het zelfvertrouwen van de spelers te vergroten waardoor ze in staat zijn om betere resultaten te behalen.


  Hoe je je zelfvertrouwen kunt leren vergroten leg ik je stap-voor-stap uit in dit werkboek van 27 pagina’s dat je hier kunt kopen als PDF of als Epub.

  • Zelfvertrouwen voor sporters: PDF of Epub
  • 27 pagina’s
  • door Rob Wuijster

  Vergroten van zelfvertrouwen

  Twijfel je dan soms aan jezelf als je je tegenstanders en medespelers ziet? Ben je dan wel eens bang om fouten te maken?

  Bang om fouten te maken

  • Ben je bang om fouten te maken als je tijdens de wedstrijd een ogenblik naar de bank met wisselspelers kijkt?
  • Durf je bepaalde acties niet te maken omdat je bang bent om de bal te verliezen?
  • Speel jij de bal over korte afstand terwijl je weet dat je de bal beter naar de andere kant van het veld kon spelen, maar bang was dat de pass niet zou aankomen?

  Zelfvertrouwen vergroten

  • Denk je er tijdens de wedstrijd aan dat je gewisseld kan worden omdat je misschien niet zo goed speelt?
  • Ben je bang om een duel te verliezen? Maakt het publiek je onzeker?
  • Denk je dat je minder kwaliteiten hebt vergeleken met de andere spelers? Wordt je verlamd door de gedachten dat je misschien niet geselecteerd wordt?

  Vergroten van zelfvertrouwen

  Herken je een van bovenstaande situatie? Of misschien zelfs meerdere situaties? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want je kunt leren je zelfvertrouwen te vergroten. En over hoe je dat kunt doen heb ik een e-book geschreven.

  Je kunt leren jezelf sterk en onoverwinnelijk te voelen

  En als je over jezelf denkt dat je onoverwinnelijk bent en je ook zo voelt, dan zul je naar deze gedachten handelen en optreden. En hierdoor zul je optimale prestaties behalen. Zo eenvoudig is het.

  Als je een groot zelfvertrouwen hebt en zeker van je zelf bent zul je vertrouwen op een goede afloop.

  Voordelen van een e-book

  De grote voordelen van dit e-book “Zelfvertrouwen voor sporters” zijn:

  • Niemand weet dat jij dit e-book leest.
  • In dit e-book behandel ik een groot aantal technieken om je zelfvertrouwen te vergroten. De technieken zijn eenvoudig om uit te voeren.
  • Ik geef je veel praktische en herkenbare voorbeelden.
  • Je voert alles uit in je eigen tempo.

  Neem jezelf serieus. Als jij niet optimaal presteert omdat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt, ga dan leren hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten.

  Meer dan zelfvertrouwen

  Ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen. En in de shop kun je nog meer succesboeken vinden.


  Scroll naar boven